O ERSTEZNALI

Čime god da se bavite i gde god da živite, upravljanje finansijama je znanje koje značajno utiče na naš život, a donošenje odgovornih odluka u ovom segmentu je veština koja može promeniti našu budućnost. Ako izuzmemo ekonomiste, većina nas nije imala prilike da o finansijama uči tokom svog redovnog školovanja. Naročito ne na način da to znanje bude praktično i primenjivo. Koga da pitamo? Sa kim da se posavetujemo? Članovi porodice i prijatelji često su u istoj situaciji. Uči se uglavnom na greškama, koje nekada mogu skupo da nas koštaju. 


Dobre finansijske odluke

 

Platforma #ErsteZnali je pokušaj da znanja koja imamo iz finansija približimo svima koji znaju da im je potrebna pomoć i podrška u boljem razumevanju i upravljanju finansijama kako bi donosili bolje odluke, ali i onima koji žele da testiraju svoje znanje.

Korisnici platforme će učiti o upravljanju ličnim finansijama, štednji, investicijama, osiguranju, kreditnim proizvodima, kako da uštede sebi vreme i novac kroz upotrebu elektronskog bankarstva i mnogim drugim relevantnim temama. Potrudićemo se da sadržaj bude što atraktivniji, zanimljiv a koristan, uz primere iz života i mogućnost takmičenja u znanju između korisnika. Na platformi nisu promovisani konkretni proizvodi Banke, već date informacije i preporuke sa ciljem unapređenja finansijske pismenosti najšire populacije. Sadržaj će se stalno dopunjavati i inovirati, i postepeno uključivati sve veći broj tema i partnera.